Soita meille: 040 772 0462
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Soita meille: 040 772 0462

Tietoa tuotteistamme

Kaikki Nature´s Design -tuotteet ovat paitsi lyijyttömiä, myös esteettisesti muotoiltuja luonnon muotoilujen mukaan. Elegantit ja upeat tuotteet sopivat mainiosti joka tilanteeseen, niin tyylikkääksi arkituotteeksi kuin arvostetuksi liikelahjaksikin. Nature´s Design edustaakin tyylikkäitä, luonnonläheisiä ja laadukkaita tuotteita päivittäiseen käyttöön, niin kehon kuin mielenkin hyvinvointiin.

Lähes kaikki Nature´s Design -tuotteet ovat joko käsintehtyjä tai käsinpuhallettuja. Kaikki lasituotteet ovat valmistettu lyijyttömästä lasista ja kestävät vähintään 70 asteen lämpötilan. Borosilikaattilasiset tuotteet kestävät jopa 100 asteen lämpötilaa. Posliinituotteet ovat tehty erittäin laadukkaasta posliinista ja niiden pyöreissä muodoissa näkyy korkealaatuinen saksalainen posliininvalmistustaito.

Tuotteissa olevat hopeiset, kultaiset ja platinaiset symbolit ovat oikeaa hopeaa, kultaa ja platinaa ja kirjavat sekä valkoiset symbolit ovat tehty orgaanisilla väreillä. Kaikki tuotteet ovat täysin kierrätettävissä pakkausmateriaaleja myöten.

Tutustu koko valikoimaamme verkkokaupassa: 

 

Siirry verkkokauppaan

SYMBOLIEN JA MUOTOJEN TARINA

Nature´s Design -tuotteiden innoituksen lähteenä toimii luonto: vesi tarinoineen, elämän kukan symboloima elinvoima sekä luonnossa toistuvasti esiintyvä mittasuhdemalli, kultainen leikkaus.  

Tuotetakuu

Tuotteemme ovat tehty kestäviksi ja korvaamme tuotevirheestä johtuvat tuotteiden rikkoutumiset. Tuotteen rikkoutuessa pyydämme sinua olemaan yhteydessä meihin. Käsittelemme jokaisen palautteen erikseen. Muista kuitenkin käsitellä kaikkia tuotteitamme varovaisesti ja noudattaa tarkoin niiden pesuohjeita.