Soita meille: 040 772 0462
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Soita meille: 040 772 0462

Nature's Design karahvit

Karahvivalikoimaamme kuuluvat elegantti RUBELLUM-viinikarahvi, kauniit vesikannut sisennyksellä tai symbolilla sekä kattava valikoima vesikarahveja hyvin pienestä ja sirosta 1,2 dl kokoisesta MINIVERSE-karahvista lähtien todennäköisesti maailman suurimpaan puhallettuun karahviin, 10 l kokoiseen UNIVERSE-karahviin saakka. Kaikki karahvimme ovat käsinpuhallettuja.

Alladin karahvit

Kuudesta aaltomaisesta osiosta koostuvat Alladin- karahvit ovat käsinpuhallettuja. Karahveja on sekä pienempää mallia (1,3 l) että suurempaa perhemallia (2,3 l). Molempia malleja on saatavilla joko symbolilla tai ilman.

Delicate karahvit

Sirot 0,5 litran kokoiset karahvit ovat käsinpuhallettuja. Karahveja on sekä ilman symbolia olevana perusmallina tai pohjaan poltetulla valkoisella tai kultaisella Elämän kukan symbolilla koristeltuna. 

 

Beauty karahvit

Beauty-karahvin patentoidusta vesihanasta annostelu on helppoa. Hygieenisyytensä ansiosta käsinpuhallettu karahvi sopii erinomaisesti esimerkiksi yrityksille. Tuotetta on saatavilla sekä symbolia tai ilman.

Universe karahvit

Universe on todennäköisesti maailman suurin puhallettu vesikarahvi. Sen patentoitu vesihana on suunniteltu kestämään runsastakin käyttöä. Karahvia on saatavilla sekä symbolilla että ilman symbolia.

Miniverse

Pieni ja siro MINIVERSE-karahvi on valmistettu borosilikaattilasista, joten se kestää erinomaisesti kuumaa. Karahvin pohjaan on poltettu kultainen Elämän kukan symboli. Karahvi suljetaan lasikorkilla. 

Rubellum

Käsinpuhalletun RUBELLUM-viinikarahvin pohjaa somistaa valkoinen Elämän kukka. Karahvi voidaan sulkea mukana tulevalla lasisella korkilla. Karahvia täydentävät CALIX-viinilasit.

Cadus

Kaunista käsinpuhallettua Cadus-vesikannua on saatavilla kahdella eri tyylillä: kannun pohjassa on joko valkoinen Elämän kukan kuvio tai sisennys, minne voi laittaa esimerkiksi värillisiä kiviä. 

Galileo

Käsinpuhalletun GALILEO-karahvin pohjalla olevaan sisennykseen voi laittaa esimerkiksi ruusun terälehtiä tai värillisiä kiviä. Veden suurentavan vaikutuksen ansiosta värit pääsevät hehkumaan.