Toimitusehdot

Toimitus ja toimituskulut
Toimitamme tuotteemme Postin tai Matkahuollon välityksellä edullisimman toimitustavan mukaan joko kirjeenä tai pakettina.

Maksaminen ja toimitusaika
Mikäli tuote on varastossamme, on arvioitu toimitusaika yhdestä viiteen (1-7) työpäivää. Voit maksaa tuotteet joko ennakkomaksuna tilillemme tai postiennakkona. Postiennakko tarkoittaa, että maksat tuotteen hakiessasi sen postista. Jos valitset ennakkomaksun tilille, saat heti tilauksesi jälkeen tilausvahvistuksen ja laskutiedot. Laskussa on tilinumeromme (Aktia: FI9040550011474422). Laitathan tilauksen numeron maksun viestikenttään, jotta pystymme kohdistamaan maksun oikeaan tilaukseen. Kun maksu näkyy tilillämme, lähetämme tuotteet sinulle viipymättä (otathan huomioon, että pankkien väliseen liikenteeseen menee 1-3 arkipäivää). Mikäli maksua ei ole saapunut viikon kuluttua tilillemme, varaus peruuntuu ja tuote laitetaan uudelleen myyntiin. Jos tuote on tilapäisesti loppunut ja toimitusaika on normaalia pidempi, otamme sinuun pikimmiten yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse ja ilmoitamme poikkeavasta toimitusajasta. Kaikki hinnat on mainittu euroissa ja niissä on mukana arvonlisävero (24 %).

Vaihto- ja palautusoikeus
Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla kuitenkin uutta vastaavassa kunnossa.  Palautusilmoitus tehdään osoitteeseen jarno.vuorenmaa@naturesdesign.fi. Voit palauttaa tuotteen / tuotteet ilman lisäkuluja käyttämällä postin asiakaspalautuslomaketta. Liitä mukaan yhteystiedot, tilinumero ja täydelliset tilaustiedot. Palautus lähetetään osoitteeseen Helsingintie 54, 24100 Salo. Palautamme rahat tilillesi 7 päivän sisällä siitä, kun olemme vastaanottaneet palautetun tuotteen. Voit myös vaihtaa tuotteen esim. toiseen kokoon tai samanhintaiseen tuotteeseen. Jos haluat vaihtaa tuotteen kalliimpaan tuotteeseen, maksat vain erotuksen. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme tuotevaihtoasioissa toimintatapojen sopimiseksi.

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset
Toisinaan huolellisesta pakkaamisesta huolimatta paketit saattavat vaurioitua kuljetuksen yhteydessä. Paketin kunto kannattaakin tarkastaa jo pakettia noudettaessa virkailijan ollessa läsnä. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote / tuotteet ovat vaurioituneet, tee konttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

Rekisteröityminen
Tilaus voidaan tehdä rekisteröimällä tai rekisteröitymättä.

Yksityisyys ja tietosuoja
Asiakastiet ovat luottamuksellisia, eikä niitä luovuteta eteenpäin. 

Maksutavat
Verkkopankit
Voit maksaa ostoksesi kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksun kautta.

Pankkikortit
Maksut visa, visa electron ja MasterCard –korteilla
Suomen Verkkomaksut Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard -korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oyj on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oyj
y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

 

Natures Design © 2021 | Toteutus MediaTuki