Vedestä

Kuka tahansa joka on koskaan juonut vuoristopurosta tietää omasta kokemuksestaan tuoreen lähdeveden hyveet. Kotona hanasta tuleva vesi ei ole enää yhtä maistuvaa tai virkistävää. Ei mikään ihme jos mietitään pitkistä välimatkoista, veden käsittelystä ja ympäristön saastumisesta aiheutuneita haittoja, jolle kylmä vesi on altistunut matkallaan sinulle. Veden kristalleista ennen ja jälkeen otetut valokuvat todistavat kuinka syvästi kaikki tuotteet muuttavat veden rakennetta. Koetulokset tulevat E. F. Braun laboratoriosta Sveitsin Uttigenista. Kaikki näytteet on kuvattu käyttäen Masuru Emoton kehittämää menetelmää. Jokainen tuotteista otettu näyte osoittaa erittäin positiivisia muutoksia kristallien hienoissa ja symmetrisissä rakenteissa.

Nämä muutokset jotka luodaan ja ylläpidetään valmistamillamme menetelmillä (kultainen suhde, Elämän Kukan symboli, tarkoin valitut materiaalit) antavat vedelle raikkaan, miellyttävän, puhtaan ja luonnollisen maun – niin lähelle luontoa vastaavaa kuin voit päästä. 

Ennen ja jälkeen

Tavallinen hanavesi on heikentynyt epänormaalin korkeasta paineesta ja virtauksesta putkistossa. 3 minuuttia vesikarahvi Cadusessa on riittävä aika parantamaan heikentynyttä hanavettä. Tutkimusten tulokset tulevat EF Brown laboratoriosta, CH-3628 Uttigen Sveitsi. Vesikristallit on kuvattu M. Emoton menetelmän mukaisesti.

Natures Design © 2021 | Toteutus MediaTuki