Soita meille: 040 772 0462
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Soita meille: 040 772 0462

Nature's Design lasit

MYTHOS- ja JASMINA – juomalaseja on valikoimassamme sekä perusversiona ilman symbolia että pohjaan poltetulla Elämän kukan symbolilla. MYTHOS shakra-lasien pohjaa koristavat orgaanisilla väreillä poltetut shakrat. Jokaisessa seitsemässä lasissa on eri shkara. Viinilasivalkoimiimme kuuluvat upeat, kansainvälisten viiniasiantuntijoiden suosittelemat CALIX puna- ja valkoviinilasit sekä monikäyttöinen shottilasi.

Mythos juomalasit

Kaunis Mythos-lasi on suunniteltu niin, ettei se kaadu helposti. Turvallisena ja kovaa kulutusta kestävänä se sopiikin mainiosti sekä lapsille että ammattimaiseen käyttöön. Mythos-juomalaseja (2,5 dl) on saatavilla ilman symbolia sekä kultaisella, valkoisella, monivärisellä tai plantinaisella Elämän kukan symbolilla koristeltuna.

 

Mythos Shakra-lasit

Sakrat ovat kehon energiakeskuksia. Ne sijaitsevat vartalon keskilinjassa, selkärangan tuntumassa. Shakroja on seitsemän. Kun shakrat toimivat hyvin ja tasapainoisesti, voimme itsekin hyvin ja meidän voidessa hyvin, myös shakrat voivat hyvin. Balansoi shakrojasi juomalla raikasta vettä värikkäillä symboleilla somistetusta lasistamme!

 

Jasmina juomalasit

Viehättävät JASMINA-juomalasit ovat käsinpuhallettuja. Laseja on saatavilla neljää eri mallia: joko ilman symbolia olevana perusmallina tai lasin pohjaa koristavalla kultaisella, valkoisella, platinaisella ja monivärisellä Elämän kukan symbolilla. JASMINA-juomalasien tilavuus on 3 dl.

Calix viinilasit

Viinilasivalkoimiimme kuuluvat upeat, kansainvälisten viiniasiantuntijoiden suosittelemat CALIX puna- ja valkoviinilasit sekä monikäyttöinen shottilasi. Punaviinilasia (5 dl) on sekä käsinpuhallettuna että koneellisesti valmistettuna. Punaviinilasit (4 dl) sekä shottilasit (70 ml) ovat käsinpuhallettuja.