Soita meille: 040 772 0462
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Soita meille: 040 772 0462

Muut tuotteet

Käsinpuhalletulla LUCERNA tuoksulampulla/suitsukkeella voidaan polttaa aromaattisia öljyjä ja suitsukesekoituksia. Suihkaisu raikkaalla vedellä täytetystä AIR-ION suihkepullosta auttaa parantamaan huoneilman koostumusta välittömästi. CALAMUS-pillin rakenteessa on hyödynnetty luonnon pyörre-ilmiötä. Pillin mukana tulevan pienen harjan ansiosta pilli on helppo puhdistaa.

Pilli

Käsinpuhallettu CALAMUS- juomapilli on valmistettu borosilikaattilasista, joten se sopii sekä kylmien että kuumien juomien nauttimiseen.

Tuoksulamppu

Elegantin tuoksulyhdyn lasi on kasinpuhallettu ja puinen alusta on saaripuuta. Kuumuutta kestävä lasinen suitsukekulho voidaan täyttää haluamillasi suitsukesekoituksilla tai tuoksuöljyillä. Tuote sopii sisä- ja ulkotiloihin.

Air-Ion suihke

Suihkaisu raikkaalla vedellä täytetystä AIR-ION-pullosta auttaa parantamaan ilman koostumusta välittömästi! Voit lisätä veteen halutessasi myös tuoksua, kuten esimerkiksi sitruunamehua.

Karahvin jalusta

Saarnipuiselle jalustalle nostettuna karahvit toimivat todellisina katseenvangitsijoina! Jalusta sopii sekä Beauty- että Universe- karahveihin. Saarnipuiset jalustat ovat valmistettu käsityönä.