Soita meille: 040 772 0462
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Soita meille: 040 772 0462

SHINNO posliinituotteet

Posliinituotteisiin kuuluvat SHINNO tee- tai kahvimuki, SHINNO-kuppisetti, mikä pitää sisällään teekupin ja aluslautasen sekä SHINNO-teekannun. Kaikki posliinituotteet ovat valmistettu erittäin hienosta norsunluunvärisestä posliinista ja niiden pohjaan on poltettu hopeinen Elämän kukan symboli.

Shinno-kuppisetti

Shinno kuppisetin teekuppi ja aluslautanen ovat valmistettu käsin erittäin hienosta norsunluun värisestä posliinista. Tilavuudeltaan 2 dl suuruisen kupin pohjaan on poltettu hopeinen Elämän kukan symboli. Harmonista kokonaisuutta täydentää kaunis teekannu.

Katso tuote kaupassa

Shinno-teekannu

Käsin valmistetun Shinno-teekannun materiaali on erittäin hienoa norsunluunväristä posliinia. Hopeisella Elämän kukan symbolilla koristellun teekannun tilavuus on 1 litra. Teekannun kanssa sopivat loistavasti yhteen Shinno-teemuki tai -teekuppi.

Katso tuote kaupassa

Shinno tee- ja kahvimuki

Shinno tee- ja kahvimuki on tehty käsityönä norsunluun valkoisesta posliinista. Sen elegantti, kultaiseen leikkaukseen perustuva muotoilu sopii erinomaisesti valmistusmateriaaliin. Mukin tilavuus on 3 dl. Shinno-mukeja täydentää kaunis teekannu.

Katso tuote kaupassa