Soita meille: 040 772 0462
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Soita meille: 040 772 0462

 

Nature's Design pullot

Ekologinen ja tyylikäs pullo pysyy mukana monessa menossa kätevän luonnonmateriaaleista valmistetun suojakuoren ja puisen korkin ansiosta. Voit lukea lisää pullosta myös pääsivuilta.

Lagoena

Tyylikäs ja trendikäs sekä ekologinen ja käytännöllinen Lagoena-vesipullo soveltuu erinomaisesti tilanteeseen kuin tilanteeseen! Sen kaunis, kultaista leikkausta mukaileva muotoilu on puhallettu kestävästä, lyijyttömästä lasista. 

Thank you 0,7 l

Jos olet suuri veden ystävä, tämä on oikea pullo juuri sinulle. Vaikka tämä on ekopulloistamme suurin, se mahtuu silti helposti reppuusi tai urheilukassiisi. 

Thank You 0,5 l

Tämä koko on kaikkein suosituin. Se sopii täydellisesti laukkuusi, ja voit pitää sitä vaikka työpöydälläsi. Tyylikkään muotoilunsa ansiosta pullo käy jopa design-esineestä. 

Thank You 0,3 l

Tämä pullo kestää kuumuutta aina 100 celsiusasteeseen asti ja soveltuu siksi kuumille juomille. Jos et voi elää ilman lempijuomaasi – oli se sitten kahvi tai tee – tämä pullo on tarkoitettu juuri sinulle.

Lagoena-pullon pesuohjeet

Pesuohjeet: Lasisen pullon voi pestä astianpesukoneessa, mutta se suositellaan pesemään käsin jo pullon muodon vuoksi, sillä pullon sisälle saattaa jäädä pesuainejäämiä. Puinen korkki, pullon suojakuori, korkin sisäpuoli ja korkkinen tiiviste ovat tehty puisista luonnonmateriaaleista. Niiden puhdistukseen suositellaan käyttämään ainoastaan kosteaa liinaa. Muuten osat saattavat turvota, haljeta tai lähteä irti.