Soita meille: 040 772 0462
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Soita meille: 040 772 0462

Nyt vihdoin täysin ekologiset Nature´s Design – tuotteet Suomen markkinoilla!


Ne ovat nyt vihdoin saapuneet Suomeen – nimittäin Sveitsiläisen Nature´s Design – yrityksen täysin ekologiset ja laadukkaat lasi – ja posliinituotteet, mitkä lumoavat kultaista leikkausta mukailevalla designillaan! Ylpeänä ilmoitamme, että olemme aloittaneet Nature´s Design – tuotteiden maahantuonnin. Valikoimaamme kuuluvat laadukkaat ja täysin ekologiset lasi- ja posliinituotteet. Tutustu laajaan valikoimaamme verkkokaupassamme. Esittelemme myös blogissamme tuotteita tarkemmin ja annamme ideoita niiden käyttämiseen.

Kaikkien Nature´s Design -tuotteiden innoittajana toimii luonto: luonnossa usein toistuva kultainen leikkaus, vesi tarinoineen sekä Elämän kukka. Melkein kaikki tuotteet ovat joko käsinvalmistettuja tai käsinpuhallettuja. Kaikki lasituotteet ovat valmistettu osittain kierrätetystä, lyijyttömästä lasista. Lasi- ja posliinituotteet pakkausmateriaaleineen ovat kierrätettävissä.  Tuotteissa olevat hopeiset, kultaiset ja platinaiset symbolit ovat oikeaa hopeaa, kultaa ja platinaa ja kirjavat sekä valkoiset symbolit ovat tehty orgaanisilla väreillä.

Tuoteperheeseen saapuu myös tasaisin väliajoin uusia jäseniä, joista ilmoitamme blogissamme. Pysy siis kuulolla :)! frontpage2lagoena-small6210 (4)

Syksy saapuu – luo tunnelmaa Lucerna-tuoksulyhdyllä

by Jarno Vuorenmaa in Tuotteet Kommenttia: 0

Värikkäät puut, raikas ilma, metsän antimet… Syksy tuo tullessaan paljon mukavia asioita. Syksyssä parasta on tunnelmallisuus. Pimenevien iltojen ilona ja tunnelmanluojana toimii varmasti Lucerna-tuoksulyhty! Sen himmeä valo luo pehmeää tunnelmaa, samalla kun se hellii tuoksuaistiasi herkällä tuoksullaan.

Ainutlaatuinen suitsukkeen ja aromaattisen öljyn yhdistelmä mahdollistaa sen, että voit täyttää Lucernan joko haluamillasi suitsukkeilla tai aromaattisilla öljyillä. Kaipaisitko piristystä? Siinä tapauksessa esimerkiksi raikas sitruunan tai appelsiinin tuoksu voisi toimia mainiosti, sillä sitrushedelmien tuoksut piristävät ja niiden on myös todettu parantavan keskittymiskykyä. Myös piparmintun ja kanelin tuoksun on todettu parantavan keskittymiskykyä.

Laventeli puolestaan toimii rentouttavasti ja rauhoittavasti. Tuoksua kannattaakin kokeilla iltaisin, jos on uniongelmia. Myös vaniljan tuoksu rentouttaa ja parantaa mielialaa. Jasmiinin tuoksulla väitetään olevan positiivinen vaikutus jopa masennukseen.

Suitsukesekoituksista Oriental dream tai summer breeze vievät sinut ainakin ajatuksissa kaukomaille. Relax, wellness ja balance tuovat rentouttavan ja hellivän tunnelman. Mystic sopii erinomaisesti pimenevien iltojen salaperäiseen tunnelmaan. Kaikki valmiit suitsukesekoitukset ovat tehty 100 % luonnollisista ainesosista, eivätkä sisällä lainkaan kemikaaleja tai synteettisiä ainesosia.

Vinkki! Karkoita hyönteiset hellävaraisesti Lucerna-tuoksulyhdyn avulla – Lucerna sopii niin ulko-kuin sisätiloihinkin!

NaturesDesign30271_1 web       9100 (1)web