Soita meille: 040 772 0462
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Soita meille: 040 772 0462

Elämää ei olisi ilman vettä

Meidänkin kehossamme noin 45–65% on vettä. Miehillä on yleensä kehossaan enemmän nestettä kuin naisilla pienemmästä rasvaprosentista johtuen. Vesi mahdollistaa mm. elimistön aineenvaihduntareaktiot, kuljettaa ravinto- ja viestiaineita soluihin sekä kuona-aineita pois elimistöstä ja osallistuu solujen rakentamiseen, ruoansulatukseen ja lämmönsäätelyyn.

Pysymme hengissä syömättä jopa kuukausia, mutta ilman nestettä selviämme vain tunteja tai päiviä olosuhteista riippuen.  

Vesi koetaan myös erittäin rentouttavana elementtinä: meren tai järven äärellä olemisella ja laineiden liplatuksen kuuntelemisella on hyvin rentouttava vaikutus. Lisäksi se inspiroi kauneudellaan ja mystisyydellään monia taiteilijoita. Tiesitkö, että esimerkiksi Guiseppe Verdin ”Aida” on sävelletty Suezin kanavan avaamisen johdosta?

Tämä äärimmäisen kiehtova, voimakas ja kaunis elementti toimii myös Nature´s Design -tuotteiden innoituksen lähteenä. 

Veden symbolinen merkitys

Vesi on äärimmäisen kaunis sekä hyvin voimakas luonnon elementti, jolla on lisäksi voimakas symbolinen merkitys.  Vesi on yhdistetty kautta aikojen mytologiaan, ajattelumalleihin ja eri uskontoihin.

Esimerkiksi Kalevalassa puhutaan tuonelan virrasta ja antiikin Kreikassa Styks-virta erotti elävät ja kuolleet. Kiinalaisessa Feng shui – ajattelussa shui tarkoittaa vettä.

Vesi uskonnossa

Vesikaste on tärkeä symboli monissa uskonnoissa. Kristinuskossakin viitataan paljon veteen: Jeesus käveli vetten päällä ja puhutaan Nooan arkista ja vedenpaisumuksesta. Vesi on tärkeä osa kreikan mysteeriuskontoja, wiccaa, juutalaisuutta ja buddhalaisuutta.

Vanhin Egyptiläinen jumala on Nin, mikä tarkoittaa vettä. Taolaisuudessa vettä verrataan korkeimpaan hyvään ja kiinalaisessa ajattelussa vesi voidaan nähdä elämän symbolina.

Veden laatuun voit vaikuttaa

Pitkät kuljetusmatkat, veden käsittely sekä ympäristön saastuminen heikentävät veden laatua.  

Jo kolme minuuttia patentoiduissa tuotteissamme riittää palauttamaan veden koostumuksen lähelle sen alkuperäistä, raikasta muotoa.